Herman Brusselmans bij TMO vzw - 23 april 2023

18/03/2023 - 17:16

Op zondag 23 april 2023 om 19.30 uur verwelkomen wij Herman Brusselmans in het Gildhof - Vossenhol, Sint-Michielstraat 9 te 8700 Tielt.

Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Hij groeide uit tot een heel belangrijk auteur. Vele fans zijn hem daar dankbaar voor, en ook voor z’n meer dan 85 boeken, die de literatuur steeds weer op stelten zetten. In zijn recentste boek kijkt hij achterom naar een jeugd die hem gevormd heeft, en die reeds vroeg het schrijverschap in zich draagt. In de elkaar opeenvolgende jaren zijn de invloed van en de gedachten aan Theet 77 nooit ver weg. Brusselmans evoceert wat reilt en zeilt om en rond deze plaats, en geeft hoofdrollen aan de gezinsleden en bijrollen aan verschillende mensen, dieren, dingen en gebeurtenissen. Het is een feest voor de lezer, vol herkenning, heimwee en herinneringen aan wat geweest is en dankzij het geheugen en de fantasie zal blijven bestaan. Theet 77 is grootse literatuur.

De plaatsen zijn beperkt voor dit evenement dus gelieve zeker in te schrijven vóór 16 april 2023 met de melding van het aantal personen via onderstaande link. Na het interview en het vragenmoment is er in samenwerking met Standaard boekhandel de mogelijkheid om een gesigneerd boek te kopen.

Deelnameprijs
leden: € 10 - niet-leden: € 15

Inschrijvingen dienen om organisatorische redenen voor zaterdag 22 april 2023 te gebeuren door het inschrijvingsformulier in te vullen en over te schrijven op rekeningnummer BE95 1030 1006 7658 op naam van Tieltse Middenstand en ondernemingen vzw met vermelding van je naam + Brusselmans + aantal personen.

Hopend op een talrijke aanwezigheid, groeten wij U met de meeste hoogachting.
Namens het bestuur,

Franky Den Baes, voorzitter Tieltse Middenstand en Ondernemingen vzw
Steven Madou, bestuurslid Tieltse Middenstand en Ondernemingen vzw - stevenmadou@live.be