Start to social media. Now!

22/04/2022 - 11:19

Samen met ikoon nieuwe stappen zetten in jullie social media communicatie

Of je nu een starter bent, een ervaren rot, een eenmanszaak of een grote onderneming, iedereen heeft recht op een aantrekkelijke en doeltreffende communicatie. Daarom willen wij met ons team van ikoon je bijstaan en doen groeien in je professionele social media. Let’s get social!

We organiseren met ikoon twee sessies waarin leden en niet-leden van de Tieltse Middenstanders en Ondernemers op maat geholpen en hands-on begeleid worden in hun social media aanpak met onze expertise als communicatiespecialisten. Want wie wil nu niet uitpakken met uitstekende socials?

Beginner session
In de eerste avond starten we from scratch en bekijken we de basis van Facebook en Instagram. We zorgen voor de optimale pagina instellingen, openingsuren, koppeling aan andere pagina’s enzovoort. We leren je hoe je berichten en stories plaatst.

Advanced session
Na deze sessie organiseren we nog een tweede avond waarin we een stapje verder gaan. We gaan aan de slag in de Creator Studio, waar we doelgroepen afstellen en een advertentie zullen opstellen.

But first things first: vooraleer we van jullie social media specialisten maken, hebben we eerst nog wat informatie nodig om een sessie te garanderen die aangepast is aan jullie noden:

Heb je reeds een professionele pagina op Facebook en of Instagram?

Heb je ervaring met het posten van een bericht op deze pagina’s?

Heb je ervaring met het inplannen van een berichten?

Heb je ervaring met het aanmaken van een advertentie op Facebook en of Instagram?

Heb je ervaring met werken en bewerken van templates in Canva?

Quenta costa?
De kostprijs voor leden komt neer op 40 euro voor twee sessies (25 euro voor een enkele sessie). Voor niet leden komen de beginner en advanced sessies samen neer op 50 euro en 30 euro voor een enkele sessie. Drankje inbegrepen. Bevestigen kan door te mailen naar desmet.stephanie@hotmail.com en het bedrag te storten op VZW Tieltse Middenstand en Ondernemers BE95 1030 1006 7658 of door de betaling aan een lid van het algemeen bestuur.

We hope to see you soon!

TMO en team ikoon